Akta właściwe i anteriora Andrzeja Leszczyńskiego, abpa gnieźn., prymasa Polski
Dotyczą maj. Pruszków, Białe Kobyłki, Orły w pow. warszawskim.
st. zas.
Keywords: Czajki zob. Białe Kobyłki; Białe Kobyłki (Białki) inaczej Czajki Pruszków pow; Białki zob. Białe Kobyłki; Orły pow. Pruszków; Pruszków m. pow; Archiwalia staropolskie; Majątki ziemskie