Akta majątkowe Wacława Leszczyńskiego (1672)
Układy z Franciszkiem Lewalt Powalskim i St. Sienieńskim o sumy na Babicach.
st. zas.
Keywords: Babice pow. Pruszków; Akta procesowe; Archiwalia staropolskie; Majątki ziemskie; Spłaty pieniężne