Akta i korespondencja Szymona Zaremby
Kredyt Wojciechowi, staroście wieluńskiemu, Adamowi i Walentemu starościcom ostrzeszowskim Męcińskim (1759-1767).
a 1869
Keywords: Archiwalia staropolskie; Korespondencja; Kredyt; Pożyczki; Spłaty pieniężne