Zaręby Kościelne: korespondencja gospodarcza Szymona Zaremby (1762-1767)
M.in. listy komisarza F. Staszewskiego łowczego dobrzyńskiego (1764-1765).
a 1869
Keywords: Zaręby Kościelne pow. Ostrów Mazowiecki; Archiwalia staropolskie; Korespondencja; Majątki ziemskie