Udział Kórniczan w Powstaniu Wielkopolskim w 1918-19 (1958)
Referat wygłoszony przez Jana Pohla dn. 1958 12.27 na Akademii 40-lecia powstania Wielkopolskiego w Kórniku (opracowali Stanisław Gibasiewicz i Jan Pohl)
Mf 7602
Keywords: Kórnik