Korespondencja prywatna rodziny Harderów z terenu Łotwy i Estonii z lat 1859-1860
Listy następujących: Harder Agnes (26), Harder Maria (2), Harder Nelly, Schweder Louse (6), Simson [?], Betty (51).
c 1948 631
Keywords: Archiwalia 19 i 20 w.; Korespondencja