``Kronland Galizien, Steueramt Czarny Dunajec, Kreisamt Sandez, Steuergemainde Zakopane''
Spis gruntów wg numerów nadanych parcelom
Dwie karty podniszczone przez ogień, pismo - gotyk
Keywords: Zakopane; Nieruchomości; parcele Zakopane majętność; Stan posiadania; Zakopane 1824-1939 - Archiwum Gospodarcze