Różne rachunki Tytusa i Celestyny Działyńskich (1817)
Rachunki wystawione przez: Ecilsberg (Poznań) 15.10.1817. - Heyer (Poznań) 20.04.1819 (1) k. 10. - Koch (Poznań) 17.08.1818 (1) k. 7. - NN 27.03.1817-17.06.1819 (6) k. 1, 3-6, 8-9, 11. -
Mf 8123
Keywords: Kórnik; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika; Majętność kórnicka 19 w