Materiały dot. gen. Władysława Zamoyskiego
3. ||Kopie listów do żony i in. wyciągi, myśli, fragment dzienniczka Zofii Zamoyskiej, listów do żony (druk)
st. zas.
Keywords: Kórnik; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika; korespondencja; Majętność Kórnicka