Różne życiorysowe Jadwigi Zamoyskiej notatki, wyciągi, wspomnienia o J. Zamoyskiej zapiski dot. Zakładu w Kuźnicach etc
k. 7, 15, 318, 320, 421, 651-655, 666 na CD 419
k. 95 z tej sygn., czyli dyplom doktorski St. W. Eljasza z 1893 przeniesiono merytorycznie do sygn.: 7722 i nadano jej sygn.: , (ze względu na format
Keywords: Kórnik; Kuźnice; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika; Majętność Kórnicka