[Nadleśnictwo - Księga adresowa]
Adresy osób prywatnych, majętności, nadleśnictw i innych instytucji.
Liczne skreślenia tekstu dot. bibliografii aktów prawnych. Rozklejające się karty.
Keywords: Kórnik; Lasy (Kórnik) ?; Majętność kórnicka Archiwum Gospodarcze 1925-1939; Nadleśnictwo (Kórnik) ?