Akta dot. jezior Kórnickich - sprawy robocizny - Fundacja ``Zakłady Kórnickie'' (1938)
Listy do Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' od: Szubert Ludwik (Kórnik) (1) k. 1.
St. zas.
Keywords: Jeziora |Kórnickie; Kórnik; Jeziora; Lasy w Kórniku.; Majętność kórnicka Archiwum Gospodarcze 1925-1939; Rybołówstwo - Jeziora.