Emerytura p. Szymborskiej - Sąd Okręgowy (Poznań); Komornik Sądu Grodzkiego (Śrem) (1945)
Korespondencja Fundacji ``Zakłady Kórnickie''. Listy do: Dziedzic Ignacy (Toruń) (3) k. 18, 21-22. - Jahns Władysław (Poznań) (1) k. 45. - Komornik Sądu Grodzkiego (Śrem) (1) k. 50. - Ohanowicz Alfred (Poznań) (4) k. 15-16, 25, 28. - Państwowe Gospodarstwo Rolne. Zespół Nr 30 (Kórnik) (3) k. 41, 44, 48. - Sąd Okręgowy (Poznań) (1) k. 28. - Radzicki Sylwester (Poznań) (1) k. 38. - Szymborska Anna (Kraków) (9) k. 3-5, 8, 10, 12-13, 26, 36.
St. zas.
Keywords: Kórnik; Emerytury.; Majętność Kórnicka |Archiwum gospodarcze 1945-1953