``Akta Dominii Majętności Kórnickiej względem kupna nieruchomości [...] w P[rowencie] Bnin położonej od małżonków Wojciecha i Heleny Wiśniewskich'', 1844 (1842)
W tym korespondencja.
Karty 36-37 uszkodzone.
Keywords: Kupno i |sprzedaż; Majątek; Prowent cz. Kórnika; Kórnik; Kupno |dziedziczenie majątku |sprzedaż ziemi; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności