``Acta betreffend die Hütungs Ablösung des Müller [Daniel] Baum in dem adelichen Dorfe Dachowo zur Herrschaft Kórnik und dem Schrimmer Kreise gehörig'', 1831-1835 (1831)
Akta dotyczące Daniela Bauma co do abluicji pastwiska. W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Dachowa w; Kórnik; majętność kórnicka; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności