``Rezess über die Brennholzablösung von Dembiec Kreis Schrimm'', 1860-1861 (1861)
Abluicja drzewa opałowego wsi Dębiec.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Las; Majątek; dobra ziemskie; Dębiec w; Kórnik; majętność kórnicka; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Lasy majętności kórnickiej 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności