``Rezess über die Holzablösung von Krzyżowniki Kreises Schroda'', 1852-1865 (1865)
Reces abluicyjny drzewa opałowego wsi Krzyżowniki.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Kórnik; majętność kórnicka; Krzyżowniki w; Środa Wlkp; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności