Reces separacyjny Pierzchna, 1827-1836
Odpis późniejszy od sygn. BK 03045.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Pierzchno w; Kórnik; majętność kórnicka; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności