``Rezess über die Holz-Weide-und Eichelmast Ablösung von Robakowo, Kreis Schrimm'', 1827-1861 (1861)
Reces wsi Robakowo co do abluicji drzewa opałowego, łąki i żołędnego.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Śrem; powiat; Robakowo w; Kórnik; majętność kórnicka; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności