``Recess über die Holzablösung des Mühlengrundstücks zu Runowo, Kreis Schrimm'', 1845-1858 (1857)
Reces abluicyjny młyna w Runowie co do drzewa opałowego.
Karty 7-8 uszkodzone.
Keywords: Młyny; Wielkopolska; Chłopi; historia; Majątek; dobra ziemskie; Runowo w; Kórnik; majętność kórnicka; młyn; Śrem; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności