``Auseinandersetzungs-Recess von Solec Kreis Schroda'', 1837-1841 (1841)
Reces separacyjny wsi Solec własności Bogusławy z Dąbrowskich Mańkowskiej.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Chłopi; historia; Środa Wlkp; powiat; Solec w; Kórnik; majętność kórnicka; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności