``Auseinandersetzungs-Rezess von Trzebaw, Posener Kreises'', 1823-1830 (1830)
Reces separacyjny wsi Trzebaw.
st. zas.
Keywords: Chłopi; historia; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Trzebaw w; Poznań; powiat; Chłopi i |dwór regulacje 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.; Tytuły własności