"Acta tyczące się wydzierżawienia Folwarku Pierzchnickiego od S. Jana 1840 [...Antoniemu] Rudnickiemu", 1840-1846 (1840)
W tym kontrakt dzierżawny.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Pierzchno w; folwark; Dzierżawy 19 w.; Dzierżawy folwarków. 19 w.; Folwark Pierzchno 19 w.; Folwarki 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.