``Akta Dominii Majętności Kórnik względem wydzierżawienia morgów jako i łąk w borach Majętności tutejszej'', 1839-1846 (1839)
W tym korespondencja.
Karty 136-137, 140 i 153 są uszkodzone.
Keywords: Las; Wielkopolska; Majątek; dobra ziemskie; Kórnik; majętność kórnicka; Dzierżawy 19 w.; Dzierżawy parcel i domów 19 w.; Korespondencja 19 w.; Lasy majętności kórnickiej 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.