``Akta tyczące się wymazania z hypoteki dóbr kórnickich protestacji dla s[ukce]sorów Włostowskich zaintabulowane'', 1714-1854 (1721)
W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.