"Akta zawierające wykazy hypoteczne świeżo kupionych gruntów" [na terenie Kórnika i Prowentu], 1814-1864 (1814)
W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kupno i |sprzedaż; ziemia; Kórnik; majętność kórnicka; Prowent cz. Kórnika; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.