"Fl[orian] Miłaczewski z Kórnika - pożyczka na Kórniku Nr 186". Akta z lat 1900-1907 (1900)
W tym korespondencja.
Poszyt rozklejony.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.