``Łąka [Ferdinanda] Dorfstechera - Borówiec Nr 57'', 1907-1912 (1907)
Akta dotyczące kupna łąki. W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kupno i |sprzedaż; łąka; Borówiec w; Kórnik; majętność kórnicka; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Korespondencja 20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.