``Belagsdokument über die im Grundbuche des Rittergutes Gądki Kreis Schrimm in Abteilung III Nr 10 eingetragenen 143.100 M.'', 1871-1911 (1872)
Dokumenty hipoteczne dotyczące dóbr w Gądkach.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Gądki w; folwark; Kórnik; majętność kórnicka; Śrem; powiat; Folwark Gądki 19-20 w.; Folwarki 19-20 w.; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.