"W[ielka] Kępa artykuł N. 21. Hipoteka M[ała] Kępa N. 17", 1893-1913 (1893)
Akta hipoteczne gospodarstwa położonego w Kępie Wielkiej. W tym korespondencja.
Karta 12 uszkodzona.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kępa Mała w; Kórnik; majętność kórnicka; Kępa Wielka w; Hipoteki, |długi, |pożyczki i zastawy; Korespondencja 20 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.