``Preussische Central-Bodencredit[-Actiengesellschaft in Berlin]. Runów [!]'', 1889 (1889)
Akta dotyczące pożyczki dla folwarku w Runowie. W tym korespondencja.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Runów zob. Runowo; Berlin; Preussische Central-Bodencredit-Actiengesellschaft; Kórnik; majętność kórnicka; Runowo w; folwark; Banki 19 w.; Folwark Runowo 19 w.; Folwarki 19 w.; Hipoteki; |długi; |pożyczki i zastawy; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne.