``Acta betreffend die Carl Jummrichsche [Jamrich] Resubhastations Sache des sub Nr 75 in der Stadt Kórnik belegenen Grundstücks'', 1826-1847 (1826)
Akta dotyczące parceli nr 75 w Kórniku po Karolu Jamrichu. W tym korespondencja.
Karty 5-6, 12, 20, 25-26, 30, 35-36, 44, 64, 94-95 uszkodzone.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne dot. własności majątku.; Procesy dotyczące własności majątku