``Acta betreffend der Subhastation des Grundstücks sub N. 110 zu Bnin der Johann und David Aldfeldschen Erben gehörig'', 1839-1841 (1839)
Akta dotyczące przymusowej licytacji parceli Nr 110 w Bninie.
st. zas.
Keywords: Majątek; dobra ziemskie; Wielkopolska; Kórnik; majętność kórnicka; Bnin d. m; Majętność Kórnicka. I |Tytuły prawne dot. własności majątku.; Procesy dotyczące własności majątku