"Rachunek Szpitala Kórnickiego na rok 1838/39" (1838)
Zestawienia finansowe, książka ubogich, kwity.
st. zas.
Keywords: Kórnik; szpital; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze; Prawa zwierzchnicze i patronackie; Szpitale, przytułki Kórnik