"Bank Ziemski [w Poznaniu]", 1906-1910 - Bank Ziemski (1906)
Akta Majętnośći Kórnickiej. Głównie korespondencja, statut Banku Ziemskiego, sprawozdania i rachunki Banku, sprawozdania kasowe Banku.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Poznań; Bank Ziemski; Banki; Banki, kapitały i akcje.; Korespondencja 20 w.; Majętność Kórnicka 20 w.