``Hr. [Jan] Działyński c/a [Fryderyk] Pech o wyrzynanie trzciny'', 1875-1878 (1875)
Korespondencja i wyciąg z recesu miasta Bnina.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Bnin d. m; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy w sprawie szkód na folwarkach