[Jan] Działyński c/a Fiscus [w sprawie promu w Radzewskich Hollendrach], 1870-1872 (1870)
Głównie korespondencja i odpisy dokumentów sądowych (w tym z lat 1849-1869).
Karty 1-2, 7, 9, 21, 29, 35, 85, 104, 108, 110-111, 117-119, 124-125 są uszkodzone.
Keywords: Radzewice w; prom; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o utrzymywanie dróg; Prom w Radzewicach 19 w.