``Akta Dominii Majętności Kórnik w Sprawie naprzeciw Maciejowi Kędziora z Bnina o zaległy czynsz [...]'', 1850-1851 (1850)
Głównie korespondencja i odpisy dokumentów sadowych.
Karty 10, 13 są uszkodzone.
Keywords: Bnin d.m; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze