``Akta w sprawie Dominii Majętnośći Kórnik naprzeciw Wojciechowi Mixtackiemu z Bnina o czynsz dłużny[...]'', 1850-1852 (1850)
Korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
Karta tyt. oraz karty 1, 4, 13, 17-19 są uszkodzone.
Keywords: Bnin d.m; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze