"Acta des Dominii Kórnik c/a Bonawentura Przymusinski zu Bnin wegen 16 Tl.", 1835-1836 (1835)
Akta dotyczące sprawy z Bonawenturą Przymusińskim. W tym odpisy dokumentów sądowych.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Bnin d.m; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze