"Akta Dominium Majętności Kórnickiej w sprawie przeciwko Michałowi Schubert z Czmonia o zaległy czynsz 15. talar[ów]", 1845-1849 (1845)
W tym korespondencja.
Karty 2-4, 17 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Czmoń w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze