"Acta des Dominii Kórnik c/a Wirth Valenty Włodarczak zu Czmoń wegen 165 zł. 15 gr. pol.", 1835-1837 (1835)
Akta dotyczące sprawy z Walentym Włodarczakiem. Głównie korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
st. zas.
Keywords: Czmoń w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze