"A.S. W sprawie mandatowej [...] Tytusa Działyńskiego naprzeciw Michałowi Jarzynie z Kijewa, właścicielowi nieruchmości sub N. 9 tamże położonej o zaległy czynsz[...]", 1850 (1850)
Korespondencja.
Karty 2-3, 5 lekko uszkodzone.
Keywords: Kijewo w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze