"Akta doręczne Komissarza Sprawiedliwości Trąmpczyńskiego [dotyczące skargi o zaległy czynsz gruntowy z wiatraka młynarza Piotra Matelskiego z Kijewa, 1847-1849 (1847)
Trzy pisma.
st. zas.
Keywords: Wiatraki; Kijewo w; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze