Akta w sprawie przeciwko Barbarze Gabryelewicz z Kórnika o zaległy czynsz, 1834-1837 (1834)
Głównie korespondencja.
Karty 1 i 21 uszkodzone.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze