Akta w sprawie przeciwko Stanisławowi Gątrowicz z Kórnika o zaległy czynsz z roli, 1836 (1836)
Korespondencja.
Brak k. tyt.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze