``Acta in Sachen Dominii Kórnik c/a die Witt[we] Goetzlig Hauseigenthümerin zu Kórnik wegen rückständigen Grundzins'', 1836 (1836)
Akta dotyczące sprawy z wdową Goetzlig o niezapłacony czynsz. Korespondencja.
st. zas.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze