Akta w sprawie przeciwko Samuel Kreismann z Kórnika o zaległy czynsz, 1836 (1836)
Dwa pisma.
Brak k. tyt.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze