``Akta Dominii Kórnik n/p Michałowi Orzeszkiewicz z Kórnika o zaległy czynsz z domu i roli [...]'', 1842 (1842)
W tym korespondencja.
Karty 3-9 są uszkodzone, większość przez owady.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze