Akta Dominii Kórnik w sprawie przeciwko [Mateuszowi] Rauhutowi z Kórnika o zaległy czynsz, 1837-1839 (1837)
Głównie korespondencja.
Brak k. tyt.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy o czynsze